NS: Prvi sastanak Tima za nasilje u porodici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2016, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Prvi sastanak Tima za nasilje u porodici

U Policijskoj upravi u Novom Sadu danas je održan sastanak Tima za nasilje u porodici, koji je formiran u cilju efikasnijeg suzbijanja nasilja u porodici i partnerskim odnosima i koordinacije institucija i organa koji su uključeni u tu problematiku, saopšteno je danas iz novosadske policije.

Kako se dodaje, cilj sastanka bio je da se razmotre svi prijavljeni slučajevi nasilja u porodici u prethodnoj nedelji i da se razmene informacije izmedju predstavnika institucija o konkretnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slučajevima, kako bi se preduzele efikasne mere i radnje na ostvarivanju bezbednosne zaštite žena, dece i drugih članova porodice kao žrtava krivičnog dela nasilja u porodici.

U saopštenju se dodaje i da je tim sastavljen od predstavnika Policijske uprave, Višeg i Osnovnog javnog tužilaštva i Centra za socijalni rad Grada Novog Sada, a u planu je da se sastanci održavaju jednom nedeljno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.