NIKOLIĆ: CRNA GORA I SRBIJA NAJBOLJI PARTNERI

Izvor: Kurir, 23.Nov.2011, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ: CRNA GORA I SRBIJA NAJBOLJI PARTNERI

PODGORICA - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić ocenio je u Podgorici da netrpeljivost između nekih političara Crne Gore i Srbije ne može biti razlog da te dve države nemaju "najtešnju saradnju".

Nikolić je sa svojim zamenikom Aleksandrom Vučićem posetu Crnoj Gori počeo susretom sa rukovodstvom Nove >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << srpske demokratije (NSD), opozicione stranke u crnogorskom parlamentu.

Tokom dana, Nikolić će se, kako je najavljeno, sastati i sa rukovodstvom vladajuće Demokratske partije socijalista i sa predstavnicima opozicione Socijalističke narodne partije. Posle razgovora za predsednikom NSD Andrijom Mandićem, Nikolić je rekao da su Crna Gora i Srbija jedna drugoj nabolji partneri.

Komentarišući to što je Crna Gora priznala nezavisnost Kosova, Nikolić je kazao da su to učinile i 22 članice Evropske unije, ali da sa njima ne treba prekidati saradnju. Prema rečima Nikolića, SNS se zalaže za prijem Srbije u EU što je i programsko opredeljenje stranaka u Crnoj Gori.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.