Mrkić u dvodnevnoj poseti Albaniji

Izvor: NaDlanu.com, 22.Okt.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkić u dvodnevnoj poseti Albaniji

Šef srpske diplomatije Ivan Mrkić boraviće u ponedeljak i utorak u poseti Albaniji i razgovarati o bilateralnim odnosima.

BEOGRAD, 22. oktobra 2012. (Beta) - Kako je rečeno agenciji Beta u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, Mrkić će se u ponedeljak sastati sa predstavnicima srpske manjine u Albaniji.Ovo je prva poseta jednog šefa srpske diplomatije Albaniji posle više godina.Šef srpske diplomatije u utorak će razgovarati sa svojim albanskim kolegom Edmondom Panaritijem, a primiće ga i predsednik vlade Albanije Salji Beriša.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Mrkić završava posetu Albaniji

Izvor: Beta, 23.Okt.2012, 01:13

TIRANA, 23. oktobra 2012. (Beta) - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivan Mrkić završava u utorak posetu Albaniji susretima sa zvaničnicima u Tirani...Mrkić će razgovarati sa albanskim kolegom Edmond.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.