Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenović: Predsednik je pretio - i treba da se izvini

BEOGRAD - Portparol DSS-a Andreja Mladenović tvrdi danas da je predsednik Srbije Boris Tadić ipak pretio funkcioneru Nove Srbije Miroslavu Markićeviću tokom konsultacija sa delegacijom narodnjaka i traži od Tadića da se javno izvini i povuče pretnje.

"Nepobitna je istina da je Boris Tadić tokom sastanka sa delegacijom DSS-NS, obraćajući se Markićeviću, rekao, citiram, 'i ja mogu nekoga da likvidiram'", naveo je Mladenović u izjavi Tanjugu.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao da je veoma važno da Boris Tadić uputi javno izvinjenje Markićeviću i da "povuče izrečenu pretnju, kako bi se odmah stavila tačka na ovaj teški i nepoželjni incident". "Očekujući to izvinjenje, DSS i NS će se za sada uzdržati od davanja daljih kvalifikacija pretnje koju je Tadić izrekao", rekao je Mladenović.

Predsednik Izvršnog odbora NS izjavio je da je na jučerašnjim konsultacijama kod predsednika Srbije doživeo neprijatnost, jer mu je predsednik uputio preteće reči.

On je naveo da je predsednik Tadić, govoreći o predizbornoj kampanji u kojoj je "neko pominjao motke" i u kojoj je nazivan "izdajnikom", rekao da se nikada ne bi tako ponašao, ali da "to ne znači da on nekoga ne bi mogao da likvidira".

Kabinet predsednika Srbije je "najodlučnije i najenergičnije odbacio tvrdnje da je Tadić bilo kome pretio likvidacijom" na konsultacijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je neko nekome pretio

Izvor: B92, 23.Maj.2008

Beograd -- Portparol DSS-a Andreja Mladenović tvrdi da je predsednik Srbije Boris Tadić pretio funkcioneru Nove Srbije Miroslavu Markićeviću tokom konsultacija. DS je to demantovao...Mladenović traži od Tadića da se javno izvini i povuče pretnje. "Nepobitna je istina da je Boris Tadić tokom...

Nastavak na B92...

Narodnjaci traže izvinjenje od Tadića

Izvor: Politika, 23.Maj.2008

U kabinetu predsednika republike odbacuju optužbe da je Boris Tadić pretio Miroslavu Markićeviću. U DS-u tvrde da su funkcioneri DSS-a i ranije „hvatani u laži” ..Narodnjačka koalicija očekuje da se predsednik Srbije Boris Tadić izvini Miroslavu Markićeviću, predsedniku Izvršnog odbora...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.