Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenović: DSS ne bi učestvovala u rekonstrukciji vlade

BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke Srbije (DSS) Andreja Mladenović izjavio je večeras da ta stranka ne bi učestvovala u rekonstrukciji vlade premijera Mirka Cvetkovića.

"Nepristojno je i izvan logike koja se rukovodi zdravim razumom da se DSS pominje u kontekstu rekonstrukcije vlade koju su napravili strani ambasadori i tajkuni", izjavio je Mladenović agenciji Tanjug.

Reagujući na izjavu zamenika premijera Ivice Dačića da bi Cvetkovićev kabinet, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ukoliko bi to bilo potrebno, mogao da bude rekonstruisan na razne načine, možda i u saradnji s DSS-om, Mladenović je rekao da je sadašnja vlada nesposobna i neodgovorna i da bi bilo bolje da nikada nije bila ni formirana.

"Dačić, naravno, ima pravo da govori u ime svoje partije, ali nikako ne bi trebalo da sebi uzima slobodu da pominje DSS", rekao je Mladenović.

Dačić, koji je i predsednik Socijalističke partije Srbije, ponovio je danas da je rekonstrukcija vlade moguća samo ukoliko vlada izgubi parlamentarnu većinu.

"Pomenuo sam i Tomu Nikolića i DSS i Novu Srbiju i LDP. Šta hoću da kažem, rekonstrukcija je moguća u različitim pravcima, ali je moguća. Pa čekajte, ako gledate logično i nema parlamentarne većine, hoćete li odmah ići na izbore ili ćete napraviti rekonstrukciju vlade", rekao je Dačić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mladenović: D S S ne bi učestvovala u rekonstrukciji vlade

Izvor: Kurir, 12.Jan.2009, 02:37

BEOGRAD, 11. januara (Tanjug) - Portparol Demokratske stranke Srbije (D S S) Andreja Mladenović izjavio je večeras da ta stranka ne bi učestvovala u rekonstrukciji vlade premijera Mirka Cvetkovića. "Nepristojno je i izvan logike koja se rukovodi zdravim razumom da se D S S pominje u kontekstu rekonstrukcije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.