Izvor: Blic, 16.Jan.2018, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Sačuvati mr i ne reagovati ishitreno

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović istakao je povodom ubistva lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića da je "najvažnije sačuvati mir i ni po koju cenu ne reagovati ishitreno".

On je ubistvo Ivanovića nazvao velikom tragedijom i naveo da je važno da državni organi Republike Srbije deluju što pre, kako bi se što pre otkrili počinioci zločina.

"Čin koji se dogodio uznemirio je čitavu naciju, kako stanovnike Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Metohije, tako i građane čitave Srbije. Više o tome saznaćemo od nadležnih organa", kazao je Mirović, podsetivši da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao sednicu Saveta za bezbednost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Reakcije srpskih političara na ubistvo Olivera Ivanovića

Izvor: Prva.rs, 16.Jan.2018

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović istakao je povodom ubistva lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića da je "najvažnije sačuvati mir i ni po koju cenu ne reagovati ishitreno".. On je ubistvo Ivanovića nazvao velikom tragedijom i naveo da je važno...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.