Milijardu dinara za čišćenje kanala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijardu dinara za čišćenje kanala

Tokom avgusta trebalo bi da se privedu kraju radovi na uređenju i čišćenju kanalske mreže započeti kroz prošlogodišnji program sufinansiranja lokalnih samouprava i pokrajine, saopšteno je danas iz Javnog vodoprivrednog preduzeća "Vode Vojvodine".

Kako se dodaje, ugovori za te radove vredni milijardu dinara sklopljeni su krajem prošle godine.

Novi ciklus radova kroz sufinasiranje, gde pokrajina obezbeđuje 60, a opštine i gradovi na području pokrajine 40 procenata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << počinje uskoro, odnosno po okončanju tenderskih procedura koje su u toku.

Na konkurs Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo prijavilo se čak 40 vojvođanskih opština.

U ove radove koji će poboljšati funkcionalnost sistema za odvodnjavanje i sprečiti zadržavanje vode na poljoprivrednom zemljištu, biće uloženo nešto više od milijardu dinara.

"Radovi su planirani prema prioritetima koje su zajedno definisali lokalne samouprave i JVP Vode Vojvodine. Najviše novca blizu 500 miliona koštaće radovi na kanalskoj mreži u Banatu. Na području Bačke biće uloženo oko 418, a na području Srema oko 115 miliona dinara", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.