Izvor: Blic, 07.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Delević direktorka Kancelarije za evropske integracije

Rešenje Vlade Srbije o postavljenju dr Milice Delević za direktora Kancelarije za evropske integracije objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".



Dr Snežana Manić imenovana je za privremenog direktora Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije. Dragana Gođevac-Obradović postavljena je za pomoćnika direktora Generalnog inspektorata poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Sektor fitosanitarne inspekcije u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i vodoprivrede.

Jan Sabo postavljen je za državnog sekretara u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, a Miodrag Miljković za državnog sekretara u Ministarstvu za infrastrukturu.

U "Službenom glasniku" objavljena su i rešenja o imenovanjima predsednika srpskih delova u mešovitim i zajedničkim komisijama i komitetima sa više zemalja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milica Delević direktor Kancelarije za evropske integracije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2008

BEOGRAD - Rešenje Vlade Srbije o postavljenju dr Milice Delević za direktora Kancelarije za evropske integracije objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku"...Dr Snežana Manić imenovana je za privremenog direktora Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije...Dragana Gođevac-Obradović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.