Milan Krkobabić izabran za predsednika PUPS-a

Izvor: Studio B, 28.Jun.2014, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Krkobabić izabran za predsednika PUPS-a

Za predsednika Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) izabran je danas dosadašnji zamenik te stranke Milan Krkobabić.

Kako je navedeno u saopštenju te stranke, Krkobabić je izabran za predsednika na predlog 170 opštinskih odbora.

U radnom delu Skupštine izvršen je izbor organa partije, a sa Skupštine je poslata poruka svim članovima da će PUPS nastaviti da štiti interese penzionera Srbije i da će se boriti za zaštitu najugroženijih, uz puno razumevanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za trenutnu ekonomsku situaciju u zemlji.

U prisustvu 873 delegata, održana je Treća redovna skupština PUPS-a, a svečanom delu Skupštine prisustvovali su predsednik Socijalističke partije Srbije i član predsedništva SPS, Ivica Dačić i Aleksandar Antić, kao i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković.

Skupštini su prisustvovale delegacije regionalnih partija istog političkog opredeljenja, zaštite interesa penzionera i socijalnog progresa, parlamentarne partije DESuS iz Slovenije, parlamentarne partije HSU iz Hrvatske i Partije ujedinjenih penzionera Republike Srpske.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.