Mihajlović o svom mestu u novoj vladi

Izvor: BKTV News, 22.Jun.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović o svom mestu u novoj vladi

Verujem da će vlada biti izabrana naredne sedmice i da ću se u novoj vladi baviti istim resorima, izjavila je danas Zorana Mihajlović, potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva.

Ona je novinarima na niškom aerodromu rekla da još nije razgovarala sa mandatarkom Anom Brnabić, niti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o konkretnom mestu u novoj vladi, ali da pretpostavlja da će raditi ovo što je radila do sada.

"Što se tiče većine, verujem da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << imati ne samo većinu, nego mnogo više od potrebnog broja poslanika", rekla je Mihajlović.

Očekuje da će rasprava u parlamentu biti fokusirana na ekspozeu i politici, te onom što će mandatarka predstaviti.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Mihajlović: Očekujem da ću raditi isti posao

Izvor: RTS, 22.Jun.2017

. Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da veruje da će Vlada biti izabrana naredne sedmice i da će se u novoj Vladi baviti istim resorima.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.