Mihajlović:Za rekonstrukciju umesto čekanja

Izvor: Blic, 07.Jan.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović:Za rekonstrukciju umesto čekanja

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović ocenila je danas da je bolje izvršiti rekonstrukciju vlade ukoliko to može da dovede do boljeg rada, nego čekati "neki period".

Mihajlović je, uz napomenu da je rekonstrukcija vlade pozitivna stvar, navela da je njen stav, što se tiče rekonstrukcija da ih treba uraditi ukoliko će dovesti do boljih rezultata.

"Ne razmišljam o tome da li ću ja biti u sastvu sldeće vlade... Moje mišljenje inače o rekonstrukcijama je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ako mogu da donesu bolje, šta god bolje mogu da donesu, hajde da ih činimo nego da čekamo neki period zato što to tako mora - ne mora ništa (da čekamo) hajde da menjamo ako može bolje", poručila je Mihajlović.

Upitana da prokomentariše to što je u vladi neki vide kao premijerovog čoveka, ali i kao solo igrača i da li premijeru može da kaže 'ne', ona je rekla da premijeru uvek može da kaže ono što misli.

"Uvek mogu da kažem sve što mislim, dakle svom premijeru ali i svom predsedniku stranke... i mislim da to nije pitanje da li ste vi nečiji igrač nego da li imate svoj stav", rekla je Mihajalović, koja je i potpredsednica SNS.

Ona je naglasila i da je "bolje da svi uvek imaju svoj stav, da sedimo i zajedno donosimo određene odluke", napomenuvši da ona funkcioniše i radi s premijerom.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je ranije danas da će se rekonstrukcijom vlade baviti nakon pronalaska rešenja za Železaru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mihajlović: Za rekonstrukciju umesto čekanja

Izvor: Studio B, 07.Jan.2015

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović ocenila je da je bolje izvršiti rekonstrukciju vlade ukoliko to može da dovede do boljeg rada, nego čekati "neki period"...Mihajlović je, uz napomenu da je rekonstrukcija vlade pozitivna stvar, za TV B92 navela da je njen stav, što se tiče rekonstrukcija...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.