Mihajlović: Volim izbore, da vidimo da li vlast radi dobro

Izvor: N1 televizija, 14.Nov.2017, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Volim izbore, da vidimo da li vlast radi dobro

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da voli izbore jer su oni najotvoreniji i najbolji način da se izmeri ko je šta uradio.

Ona je za Radio-televiziju Vojvodine rekla da su izbori važan način da se proveri šta misle građani Srbije o tome da li vlast radi dobro posao ili ne. Navodeći da ima argumenata za i protiv vanrednih parlamentarnih izbora, dodala je da je veoma loša atmosfera koju stvara mala grupa ljudi u Skupštini Srbije i da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << možda jednog trenutka treba prekinuti tu atmosferu.

Zorana Mihajlović, koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, rekla je da opozicija jedan dan kaže da želi izbore, dok drugi dan kaže da ih neće, tražeći alibi.

"Ja lično volim izbore, mislim da je to najotvoreniji i najbolji način da se izmeri ko je šta uradio", kazala je ona i dodala da su izbori najbolji način da se vidi da li je dobro sve što je urađeno.

Zorana Mihajlović je negirala da ima trzavice sa premijerkom Srbije Anom Brnabić i sa pojedinim ministrima. Ona je kazala da se Srbija menja i da je normalno da se polemiše oko rodne ravnopravnosti ili bilo kojeg drugog pitanja.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlovićeva: Volim izbore, da se izmeri ko je šta uradio

Izvor: B92, 14.Nov.2017

Novi Sad -- Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da voli izbore jer su oni najotvoreniji i najbolji način da se izmeri ko je šta uradio...Ona je za Radio-televiziju Vojvodine rekla da su izbori važan način da se proveri šta misle građani Srbije o tome da li vlast...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.