Izvor: Blic, 17.Dec.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Volela bih da žena bude na čelu Beograda

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović kaže da bi volela da na čelu Beograda bude žena.

Na pitanje da li bi pristala da ona bude kandidat SNS na predstojećim gradskim izborima, Mihajlović za "Politiku" kaže da ima još dosta posla da uradi u Vladi i da voli taj deo posla.

- Nisam sigurna da bih tako dobra bila u gradu. Ali svakako volela bih da na čelu Beograda bude neka žena - rekla je Mihajlović.

- Bavim se infrastrukturom i čini mi se da sam tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najbolja i da ima još toga da se uradi. Što se tiče imena kandidata, pa mi još ne znamo ni ko će da se pojavi iz opozicije. Hoćemo li imati Vuka Jeremića i Sašu Jankovića ili će oni pobeći kao sa nekih drugih lokalnih izbora? Što se nas tiče mislim da grad ne može nikad da vodi jedna osoba i ne vodi je ni sada - navela je ona.

Na pitanje da li je Dragan Đilas pretnja kandidatu SNS-a, Mihajlovićeva kaže da to ne vidi tako i da bi Đilas prvo trebalo da se izvini građanima zbog problema koje je ostavio u gradskom budžetu.

- Ko ostavi kasu u minusu sutra ne može da bude neko u koga imate poverenja da ponovo vodi grad. Ali vidim i da je Đilasov ulazak u trku mnogo više napravio problem i opoziciji koja ne zna kako da se nosi sa tim - dodaje ona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.