Izvor: Blic, 10.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlov i sekretarica brojali glasove

Mihajlov i sekretarica brojali glasove

Redakciji 'Blica' javilo se nekoliko delegata Skupštine Demokratske stranke Srbije koji su izrazili sumnju u regularnost izbora u toj stranci. Svi oni tražili su da ostanu anonimni iz straha od eventualnih posledica u stranci.

Osnovne primedbe skupštinara DSS jesu sastav izborne komisije, validnost i broj glasačkih listića, te dužina trajanja brojanja glasova za nove potpredsednike i članove GO te stranke.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toga što je uzeo sebi za pravo da sam predlaže kandidate za potpredsednike, kako tvrde naši sagovornici, lider DSS Vojislav Koštunica postavio je svoje najbliže saradnike u izbornu komisiju kako bi imao potpunu kontrolu u proces glasanja. Inače, u izbornoj komisiji bili su generalni sekretar Vlade Dejan Mihajlov, Koštuničina sekretarica Mirela Vasić i funkcioner DSS Miloš Mihaljević.

Kada je u pitanju broj glasačkih listića koji je bio u opticaju, njihova je sumnja izražena zbog toga što su navodno štampani na običnom papiru u samoj stranci, a ne u nekoj štampariji.

- Brojanje glasova trajalo je čak šest sati, a bilo je 548 delegata. Zar nikom nije čudno zašto je to toliko dugo trajalo? Kad su izbori u Srbiji, za sat-dva se već znaju rezultati - navode skupštinari DSS koji su se javili našoj redakciji. N. Č.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.