Mićunović šef poslanika DS-a

Izvor: B92, 22.Jul.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićunović šef poslanika DS-a

Beograd -- Dragoljub Mićunović izabran je za šefa poslaničke grupe Demokratske stranke u Skupštini Srbije. To je u nedelju uveče odlučio poslanički klub demokrata.

Na sednici kluba, koja je u toku, Mićunović je izabran za predsednika, a razgovara se i o politici koju će ta stranka, kao opoziciona, voditi u aktuelnom sazivu. Mićunovićev zamenik na mestu šefa poslanika DS-a biće Balša Božović, predsednik Demokratske omladine.

Kako je Tanjugu rečeno u DS, Mićunović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Božović izabrani su jednoglasno, u demokratskoj atmosferi.

O kandidatima za potpredsednika Skupštine Srbije iz redova DS-a demokrate će odlučiti sutra, kada bude poznat broj potpredsedničkih mesta u parlamentu.

Poslanički klub koalicije "Izbor za bolji život" fomrirane oko DS imaće 57 poslanika, pošto se od osvojenih 67 poslaničkih mesta na majskim izborima, nedavno odvojio poslanički klub SDPS-a jer je lider te stranke Rasim Lajić ušao u vladu, a predsednica DHSS-a Olgica Batić oformila klub sa poslanici SPO-a.

Nastavak konstitutivne sednice Skupštine Srbije na kojoj će biti izabrani predsednik i potpredsednici parlamenta, kao i radna tela i delegacije biće nastavljena u ponedeljak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mićunović novi šef poslaničke grupe DS u parlamentu

Izvor: Kurir, 22.Jul.2012

BEOGRAD - Poslanički klub Demokratske stranke izabrao je večeras za svog šefa Dragoljuba Mićunovića koji je i predsednik političkog saveta te stranke, rečeno je Tanjugu u tom poslaničkom klubu. Na sednici kluba, koja je u toku, Mićunović je izabran za predsednika, a razgovara se i o politici...

Nastavak na Kurir...

Mićunović šef poslaničkog kluba DS

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2012

Dragoljub Mićunović je izabran za šefa poslaničke grupe Demokratske stranke u Skupštini Srbije, prenosi Radiotelevizija Srbije...Mićunović je izabran na današnjoj sednici poslaničkog kluba te sranke...Prva sednica novog saziva Skupštine Srbije biće nastavljena sutra, a očekuje se izbor predsednika...

Nastavak na Vesti-online.com...

Mićunović kao "srednje rešenje" izabran za šefa poslaničkog kluba Demokratske stranke

Izvor: GdeInvestirati.com, 23.Jul.2012, 10:50

Profesor Dragoljub Mićunović (82), jedan od osnivača Demokratske stranke izabran je večeras za šefa poslaničkog kluba DS u Skupštini Srbije Opširnije..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.