Izvor: B92, 25.Okt.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićunović: Važno je postići politički dogovor

Ruma -- Predsednički kandidat DOS Dragoljub Mićunović izjavio je u subotu kako se nada da će pobediti na predstojećim predsedničkim izborima i naveo da će u tom slučaju pozvati sve demokratske snage da se dogovore oko održavanja parlamentarnih izbora. "Po mom mišljenju, izbore treba održati što pre kako bi prestale političke napetosti i trvenja u Srbiji", rekao je Mićunović u Rumi. "Nije bitno da li će parlamentarni izbori biti održani tri meseca pre roka, već postići politički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogovor kako bi bilo sprečeno vraćanje antidemokratskih snaga na vlast", rekao je Mićunović. On je pozvao sve domokratski orijetisane građane da 16. novembra izađu na izbore i glasaju po svojoj savesti i napomenuo da su svi izbori bitni, pa tako i predsednički. On je zamolio građane da svojim rođacima i prijateljima prenesu tu poruku kako bi izbori uspeli.

S Mićunovićem su u Rumi ministar odbrane i potpredsednik Demokratske stranke Boris Tadić, potpredsedik Vlade i predsednik Reformista Vojvodine Miodrag Isakov, potredsednik DS i Skupštine Srbije Gordana Čomić i šef Poslaničkog kluba "DOS, reforme Srbije" Bojan Pajtić. Mićunović je pre Rume obišao Pećince.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.