Meng: Predsednici Kine i Srbije partneri, prijatelji i braća!

Izvor: BKTV News, 11.Sep.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meng: Predsednici Kine i Srbije partneri, prijatelji i braća!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečanu večeru za specijalnog izaslanika predsednika Kine i sekretara Centralne komisije za političke i pravne poslove Menga Ðijendžua.

Na početku susreta u Ratnoj sali Generalštaba Vojske Srbije, Aleksandar Vučić i Meng Ðijendžu su razmenili zdravice, preneo je "Blic".

Karić otkrio da želi da bude premijer i da li je ljut na Vučića

"Predsednik Kine Si Ðinping i predsednik Srbije Aleksandar Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nisu samo partneri, već i politički prijatelji i braća", naglasio je u zdravici Meng, koji je i član Politbiroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine.

Vučić i Meng sastaće se sutra i zvanično u Palati Srbija.

Sa Mengom je danas razgovarao ministar policije Nebojša Stefanović, a na tom sastanku je zaključeno da će Srbija i Kina produbiti saradnju u oblasti bezbednosti.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.