Mekalister prihvatio Vučićevu šalu: Volim vas sve

Izvor: BKTV News, 24.Maj.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekalister prihvatio Vučićevu šalu: Volim vas sve

Šta to Mekalister nije smeo da kaže?!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našalio se večeras na zajedničkoj konferenciji sa izvestiocem EP za Srbiju i predsedavajućim Komiteta za spoljne poslove, Dejvidom Mekalisterom, rekavši novinarima da Mekalister ovoga puta nije smeo da kaže "volim Srbiju".

Vučić je objasnio da je Mekalister zbog toga prošli put bio kritikovan zbog te izjave, a izvestioc EP je prihvatio šalu i na engleskom uzvratio "Volim vas sve". >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Vučić i Mekalister sastali su se večeras u Vili "Bokeljka", nakon čega su imali zajedničku pres konferenciju na kojoj su govorili o ekonomskom napretku Srbije, vladavini prava i odnosu Beograda i Prištine.

Predsednik Vučić rekao je da će Beograd biti spreman da u svakom trenutku razgovara sa Albancima o kompromisu, ali da pre toga očekuje ispunjenje Briselskog sporazuma.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.