Matijašević i FSS sporazumno raskinuli ugovor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021, 13:27

Matijašević i FSS sporazumno raskinuli ugovor

Vladimir Matijašević nije više sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije.

Kako Tanjug saznaje, došlo je do sporazumnog raskida ugovora.

"Tačno je. Na leto mi ističe ugovor sa FS Srbije, ali smo se dogovorili da ranije prekinemo saradnju uz obostrano razumevanje i poštovanje. Želim da zahvalim svima na saradnji od rukovodstva do zaposlenih u sportskom sektoru, sportskom centru... Bilo mi je zadovoljstvo i dragoceno iskustvo. Novom selektoru Draganu Stojkoviću, direktoru A tima Diki Stevanoviću kao i svima ostalima želim mnogo sreće i uspeha u daljem radu. Što se mene tiče uvek ću biti tu kao apsolutna podrška", rekao je Matijašević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Matijašević i FSS sporazumno raskinuli ugovor

Izvor: RTS, 04.Mar.2021

Vladimir Matijašević nije više sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije. . Kako saznaje Tanjug, došlo je do sporazumnog raskida ugovora između Matijaševića i nacionalnog fudbalskog saveza..."Tačno je. Na leto mi ističe ugovor sa FS Srbije, ali smo se dogovorili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.