Izvor: B92, 01.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masari razgovarao sa crnogorskim zvaničnicima

Podgorica -- Najviši državni zvaničnici Crne Gore razgovarali su u ponedeljak u Podgorici sa šefom misije OEBS u Beogradu Mauriciom Masarijem o fukcionisanju državne zajednice i aktuelnim političkim pitanjima u Crnoj Gori. Predsednik Crne Gore Filip Vujanović, premijer Milo Đukanović i predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić su razgovarali sa Masarejem u odvojenim susretima.

Vujanović i Masari su izrazili zadovoljstvo usvajanjem Akcionog plana u parlamentu državne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zajednice. Kako se navodi u saopštenju iz kabineta predsednika Crne Gore, zajednički je ocenjeno da je za dalji razvoj demokratskih procesa nužno i učešće opozicije u radu parlamenta.

U saopštenju sa razgovora Đukanovića i Masarija navodi se da je tom prilikom bilo reči o pitanjima funkcionisanja državne zajednice i Vlade Crne Gore. Masari i Krivokapić konstatovali su da bi bilo štetno narušiti standarde Saveta Evrope i Evropske unije i crnogorskog zakonodavstva u oblasti medijske regulative.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.