Izvor: B92, 22.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marsicanin: Kandidatura Kostunice - stvar licne odluke

Beograd -- Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Dragan Marsicanin rekao je u ponedeljak da njegova stranka jos uvek nije donela odluku o ucescu na predsednickim izborima u Srbiji i da je pitanje da li ce se predsednik SR Jugoslavije Vojislav Kostunica ukljuciti u trku - stvar licne odluke. "DSS nema nikakvu predizbornu strategiju, posto jos nije donela odluku o ucescu na tim izborima", rekao je Marsicanin.

Govoreci o Anketnom odboru Skupstine Srbije za utvrdjivanje cinjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u aferi "Pavkovic," Marsicanin je ocenio da je "nedvosmisleno da taj Anketni odbor nema za cilj utvrdjivanje istine" i dodao da bi anketni odbor koji bi imao takav cilj "bio formiran u Saveznoj skupstini postizanjem kompromisa koji je nudjen ostatku DOS-a od strane DSS". "Sustina ovog Anketnog odbora formiranog u nelegitimnoj skupstini jeste da se istina prikrije, a da se omoguci vodjenje politicke kampanje u funkciji predsednickih izbora", ocenio je Marsicanin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.