Marović: Nikakav ugovor sa Izraelom nije potpisan

Izvor: Blic, 16.Jun.2010, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marović: Nikakav ugovor sa Izraelom nije potpisan

Potpredsednik Vlade Crne Gore Svetozar Marović izjavio je danas da Vrhovni savet odbrane i Savet ministara Državne zajednice Srbija i Crna Gora dok je on bio na njenom čelu, nisu doneli odluku o zaključenju ugovora s Izraelom o zakupu satelita.

Marović je u Skupštini Crne Gore rekao da je spreman da svedoči u vezi s navodima da je on, u vreme dok je bio predsednik Saveta ministara Državne zajednice Srbija i Crna Gora, bio umešan u aferu "Satelit".

"Spreman sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da svedočim, jer želim da svedočim istinu", rekao je Marović, u odgovoru na pitanje poslanika opozicionog Pokreta za promjene Koče Pavlovića kakav je njegov status u vezi s tom aferom.

Marović je kazao da ni Vrhovni savet odbrane, ni Savet ministara Državne zajednice kada je on bio na njenom čelu, nisu doneli odluku o zaključenju ugovora s Izraelom koji mu se stavlja na teret.

"Takav odgovor nije ni zaključen", kazao je Marović u Skupštini Crne Gore, dodavši da "stoji mirno" pred državnim organima u vezi sa sumnjama na njegov račun.

Crnogorski parlament je posle "premijerskog sata" sednicu nastavio pitanjima poslanika na koja odgovaraju potpredsednici i ministri Vlade Crne Gore.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.