Marković: Nastavljamo da radimo u interesu Srbije i građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2022, 14:03

Marković: Nastavljamo da radimo u interesu Srbije i građana

Lider Jedinstvene Srbije, koja je u koaliciji sa SPS-om osvojila 31 poslaničko mesto, Dragan Marković Palma rekao je danas da će ta koalicija nastaviti da radi ono što su radili i do sada, da zastupaju i bore se za interese građana.

"Nećemo odustati od prioriteta, i kada je upitanju socijalna pravda, nova radna mesta, kako da sačuvamo srpsku teritoriju KiM, da nikada nećemo odustati od ulaska od EU, ali podignute glave i da nećemo da rušimo staro prijateljstvo sa Rusijom", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Marković novinarima u holu parlamenta.

Jedinstvena Srbija će u skupštini imati osam poslanika, a Marković je naveo da je će nastaviti da sprovode program i političke ciljeve, za koje su se sa SPS-om i do sada zalagali.

Podsetio je da je njihova koalicija podržala predsednika Aleksandra Vučića, na predsedničkim izborima.

"Imali smo dobru saradnju sa SNS, očekujemo da se nastavi i dalje", rekao je Marković i dodao da još nije bilo reči o funkcijama.

"Niti nas one interesuju, važno je šta ćemo raditi", rekao je Marković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.