Mandić traži poništavanje odluke o priznavanju Kosova

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 28.Jan.2011, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandić traži poništavanje odluke o priznavanju Kosova

PODGORICA - Lider opozicione Nove srpske demokratije (NOVA) Andrija Mandić obavestio je predsednika Filipa Vujanovića da će ta stranka pokrenuti inicijativu za opoziv odluke o priznavanju kosovske nezavisnosti.

Mandić je, kako je prenela TV Crne Gore, saopštio da će NOVA, posle usvajanja izveštaja Dika Martija u Parlamentarnoj skupštini SE, tražiti da Vlada Crne Gore donese odluku kojom će biti poništena ona kojom je ta država priznala jednostrano proglašenu kosovsku nezavisnost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
"Skupština Saveta Evrope konstatovala je određene činjenice i otpočeće istražne radnje koje će pokazati da je Kosovo nastalo na teškom zločinu", rekao je Mandić.

Lider NOVE je od Vujanovića tražio i da prekine kampanju koja se u Crnoj gori vodi protiv Mitropolije crnogorsko-primorske i mitropolita Amfilohija, kao i da pozove građane da se na predstojećem popisu stanovništva, bez straha izjasne i o sebi kažu ono što jesu.

Srecno.

Srbija je pokazala da je majka i nevernoj deci. Neka kazu ti "crnogorci" koliko im se rodjaka, prijatelja, komsija, operisalo u Srbiji, a da nisu platili ni 1E? Da li su se zapitali... zasto???

A dali ti znas koliko je Srba 50 godina besplatno letovalo u C. Gori u takozvanim radnickim letovalistama, i da se strani turista tesko mogao pribliziti crnogorskom primorju?

Ovaj čovek je smešan.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.