Mali potpisao izbornu listu SNS-a; Zajedno možemo sve FOTO

Izvor: B92, 15.Feb.2022, 22:18

Mali potpisao izbornu listu SNS-a; "Zajedno možemo sve" FOTO

Ministar finansija Siniša Mali svojim potpisom podržao je izbornu listu Srpske napredne stranke.

"Svi ovi divni ljudi veruju da je Srbija na putu uspeha jer vide da napredujemo u svim oblastima. Ponosni smo što su u ovolikom broju došli da nas podrže! Mi na ove izbore izlazimo sa konkretnim rezultatima i sa vizijom Srbije kao jedne uspešne zemlje, u kojoj svako dete ima jednaku šansu za bolji život. Zajedno možemo sve", napisao je Mali na Isntagramu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Udovičić podržao izbornu listu SNS-a; "Za nove pobede naše Srbije" FOTO

Izvor: B92, 15.Feb.2022

Beograd -- Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je u opštinskom odboru SNS Čukarica svojim potpisom podržao izborne liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve"..."Za nove pobede naše Srbije", poručio je ministar Udovičić na svom Tviter nalogu...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.