Mali: Ne smemo dozvoliti da nas zaustave u ispunjavanju zacrtanih ciljeva FOTO

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 19:50

Mali: Ne smemo dozvoliti da nas zaustave u ispunjavanju zacrtanih ciljeva FOTO

Beograd -- Predstavnik liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Siniša Mali razgovarao je večeras sa građanima beogradske opštine Stari grad.

On je poručio da Srbija mora da ostane na putu napretka i razvoja, te da su zato izbori zakazani za 17. decembar izuzetno važni.

Mali je poručio da je Srbija danas, zahvaljujući odgovorno vođenoj politici, finansijski stabilna i ekonomski jaka zemlja koja može da obezbedi rast plata i penzija, nove fabrike i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radna mesta, izgradnju infrastrukturnih projekata koji će omogućiti dalji rast kvaliteta života svih njenih građana. On je podsetio da Srbija danas ima skoro pet milijardi evra na računu, dok 2012. godine nije bilo novca ni za isplatu mesečnih penzija. Zato, naglasio je Mali, ne smemo da se vratimo u prošlost, da ponovo zavladaju oni koji su ekonomski razorili Srbiju dovodeći je do potpunog uništenja. "Ne smemo dozvoliti da nas zaustave u ispunjavanju zacrtanih ciljeva koji će omogućiti još bolji život građanima. Narod je naša snaga, i građani znaju da im samo jedna politika omogućava da žive u još boljoj i lepšoj Srbiji. Znaju da je glas za listu "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane" glas za budućnost njih i njihove dece", poručio je Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mali: Srbija mora da ostane na putu napretka i razvoja

Izvor: B92, 22.Nov.2023, 12:05

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Siniša Mali, razgovarao je sinoć sa građanima beogradske opštine Stari grad.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.