Mađarski ministar navijaće za SRBIJU u RUSIJI, a OVO je razlog! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 13.Jun.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarski ministar navijaće za SRBIJU u RUSIJI, a OVO je razlog! (FOTO)

Vredan poklon za mađarskog ministra!

Sveukupna saradnja Srbije i Mađarske kontinuirano unapređuje, a ostvarivanje energetske stabilnosti i boljih infrastrukturnih veza neki su od prioriteta u predstojećem periodu, konstatovali su danas u Beogradu ministri spoljnih poslova dve zemlje.

Posle sastanka, ministar Ivica Dačić poklonio je mađarskom kolegi Peteru Sijartu fudbalski dres nacionalnog tima Srbije.

 Foto: TANJUG/MSP/ OGNJEN STEVANOVIC >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Zahvaljujući na poklonu, Sijarto je istakao da će navijati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji.

  Foto: TANJUG/MSP/ OGNJEN STEVANOVIC

Dačić i Sijarto, koji učestvuje na trilateralnom sastanku Srbije, Mađarske i Bugarske iz oblasti energetike, razmenili su mišljenja o aktuelnim regionalnim i međunarodnim temama, sa posebnim osvrtom na efekte koje migracijski tokovi mogu da imaju na region.

Sijarto je izrazio je zadovoljstvo zbog statusa koji mađarska nacionalna manjina ima u Srbiji.

Susretom dvojice ministara spoljnih poslova je potvrđen visok nivo bilateralnih odnosa Srbije i Mađarske, navodi se u saopštenju MSP.

Zajednički je ocenjeno da se sveukupna saradnja dve države kontinuirano unapređuje, kao i da su ostvarivanje energetske stabilnosti i boljih infrastrukturnih veza neki od prioriteta u predstojećem periodu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.