Lukšić kod Cvetkovića i Tadića

Izvor: S media, 20.Jan.2011, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukšić kod Cvetkovića i Tadića

Crnogorski premijer Igor Lukšić, prvi put u premijerskom mandatu, sastaće se danas u Beogradu s predsednikom Srbije Borisom Tadićem i premijerom Mirkom Cvetkovićem.

Kako je saopštio kabinet crnogorskog premijera, Lukšić u Beograd putuje privatnim povodom, a priliku će iskoristiti za neformalni susret sa predsednikom Vlade Srbije Mirkom Cvetkovićem i predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

Iz Vlade Srbije ranije je saopšteno da će >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se Cvetković sa svojim crnogorskim kolegom sastati u zgradi Vlade Srbije.

Radovao bi me zajednički projekt sa Srbijom

Ovo je prvi susret Cvetkovića i Lukšića, koji je na tu funkciju izabran krajem prošle godine. Lukšić je na premijerskoj funkciji zamenio Mila Đukanovića, koji je 21. decembra podneo ostavku iz ličnih razloga.

Iz Vlade Srbije je najavljeno da će o ovom susretu i razgovoru dvaju premijera biti izdato saopštenje.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.