Izvor: B92, 19.Dec.2009, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loši vremenski uslovi na Kosovu

Priština -- Jedna osoba je preminula, a desetine ljudi je povređeno u saobraćajnim udesima zbog loših vremenskih uslova u protekla 24 časa na Kosovu.

Portparol policije Kosova Arber Beka rekao je da je jedan čovek preminuo u nesreći u okolini Đakovice, da su povređeni učesnici u 16 udesa, a da je u 74 saobraćajne nezgode potvrđena materijalna šteta. Policija je apelovala na građane da budu oprezni na svim putevima na Kosovu zbog loših vremenskih uslova i snežnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << padavina.

Ministarstvo saopbraćaja je saopštilo da su svi putevi i granični prelazi Kosova otvoreni.

Na Kosovu je u poslednja 24 sata padao sneg, a najniža zabeležena temperatura je minus deset stepeni Celzijusovih.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na Kosovu uhapšen Belgijanac osumnjičen za pedofiliju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Dec.2009, 10:30

Kosovska policija saopštila je u subotu da je na Kosovu uhapšen osumnjičeni pedofil Belgijanac koji se bavio obrazovanjem dece, a za kojim su raspisale poternicu belgijske vlasti. Portparol kosovske policije, Arber Beka, rekao je da je 30-godišnjak iz Belgije uhapšen kazavši kako su belgijske...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.