Izvor: B92, 11.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar potvrdio dostavljanje adresa

Beograd -- Zoran Lončar potvrdio je da su predstavnici RS dostavili vladi Srbije adrese na kojima se nalaze haški optuženici.

"Bilo je malo adresa, ne onoliko koliko se u javnosti predstavlja i po podacima koje sam dobio, kao člana Saveta za saradnju sa Hagom, nijedna od tih adresa nije se ispostavila kao tačna. Nakon operativne provere potvrđeno je da se na nekoliko adresa niti nalazi, niti se nalazio neko od navedenih haških optuženika", izjavio je ministar za lokalnu upravu.

O kojim optuženicima se radi, Lončar nije mogao da kaže.

Ranije je bivši premijer RS Milorad Dodik, izjavio da je Vlada RS dostavila optužbe protiv nekih haških optuženika iz RS, Vladi Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.