Izvor: Blic, 07.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar: Akcioni plan za Kosovo je državna tajna

Ministar prosvete Zoran Lončar izjavio je da se Vlada pripremila da odgovori na bilo kakvu jednostranu odluku suprotnu Povelji UN.



"Vlada se dobro pripremila i na bilo kakvu jednostranu odluku suprotnu Povelji UN odgovorićemo tako što ta odluka neće imati nikakvo dejstvo", rekao je Lončar i dodao da će Vlada akcioni plan u slučaju jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, koji je u ovom trenutku državna tajna, aktivirati ako bude potrebno.

"Omogućićemo Srbima na Kosovu i Metohiji da normalno nastave da žive na tom delu teritorije, koliko god je to moguće", rekao je Lončar sinoć, gostujući na televiziji Studio B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.