Letnja škola zadrugarstva u Inđijskoj opštini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2022, 13:48

Letnja škola zadrugarstva u Inđijskoj opštini

U okviru Letnje škole zadrugarstva, više desetina mladih zadrugara poljoprivrednika obišlo je dve zadruge na teritoriji opštine Inđija, ZZ "Srem" u Inđiji kao i Opštu zemljoradničku zadrugu u Beški.

Mladi poljoprivrednici zajedno sa svojim profesorima među kojima je bio i profesor poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu Zoran Keserović, upoznavali su se sa radom i poslovanjem ovih zadruga ali i razrađivali temu o značaju škole za unapređenje zemljoradničkih zadruga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Za bolju poziciju na tržištu i rad, udruživanje individualnih poljoprivrednika u Zemljoradničke zadruge je neophodno,a ova letnja škola zadrugarstva će u mnogome doprineti kako mladim zadrugarima samim tim i zadrugama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.