Leti perje između Vučića i Pajtića!

Izvor: Kurir, 05.Apr.2012, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leti perje između Vučića i Pajtića!

Vojvođanski premijer za naprednjake rekao da su šovinisti, a onda ga je Vučić optužio za sumnjive privatizacije

BEOGRAD - Opet se svađaju.

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić, komentarišući izjavu predsednika vojvođanske vlade Bojana Pajtića da SNS vode „šovinisti bez kredibiliteta”, za Kurir kaže da prvi demokrata u pokrajini „nikada nije imao nikakvu ideju”.

- Njegova jedina ideja zvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se kako da njegov džep bude na narodnom budžetu, kako da se obogati što je moguće brže. Nikada nikakav ideal u njemu nije postojao, ni u stranci kojoj pripada. To što smo mi bili na strani našeg naroda kad je zemlja bombardovana, a Pajtić na strani onih koji su je bombardovali, dovoljno govori o njemu. Da li smo za Evropu ili ne - jesmo, ali nije Pajtić taj koji će ocenjivati naš kredibilitet. To mogu da ocenjuju pošteni i časni ljudi, što znači da se neki, a među njima i Pajtić, iz tog kruga isključuju - ističe Vučić, i dodaje:

- Za njega će najveći problem biti kad nadležni državni organi prvi put budu pregledali pokrajinske papire, pošto tamo niko živ nikada nije ušao i pogledao koliko su sumnjivih privatizacija obavili, koliko su nameštenih tendera imali. Tako da Pajtić brine svoje brige, ali ne mora zbog toga da uvlači građane Vojvodine u nepotrebne sukobe, jer bi morao da ima jednak odnos prema svim ljudima. Baš mi je žao što se toliko uznemirio. Samo što psovke još nije počeo da koristi, ali ima vremena još ovih mesec dana - zaključuje Vučić.

Ni Pajtić Vučiću nije ostao dužan. Reagujući na optužbe zamenika predsednika SNS, Pajtić je kazao:

- Vučićeva izjava je potvrda da su naprednjaci potpuno nekompetentni i nesposobni da preuzmu odgovornost za upravljanje zemljom. Drugi čovek te stranke pokazao je da ne zna osnovne nadležnosti države i da pojma nema da pokrajina nikada nije mogla sprovoditi proces privatizacije, jer za njega apsolutno nije bila nadležna ni u vreme kad je Vučić bio ministar, niti ikada, do dana današnjeg. Kakav li je tek nivo neznanja kod niže pozicioniranih članova stranke kad vodeći ljudi znaju tako malo o državi u kojoj žele da budu vlast - poručio je Pajtić.

(M. D.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.