Letele flaše i baklje na Skupštinu!

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2020, 22:15

Letele flaše i baklje na Skupštinu!

Demonstranti su i večeras flašama i bakljama gađali Skupštinu Demonstranti su i večeras flašama i bakljama gađali Skupštinu i policiju koja čuva srpski parlament.Nešto pre 20,30 demonstranti okupljeni ispred Skupštine Srbije počeli su da gađaju žameriju kamenicama i flašama, a bačeno je i nekoliko baklji i topovskih udara.Demonstranti su ispred ulaza u Skupštinu sklonili de metalne ograde koja ih je odvajala od policije i policajce, ali ne pokušavaju da uđu u zgradu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Huligani ponovo pokušavaju da UPADNU U SKUPŠTINU: Pogledajte snimak kako flašama i bakljama GAĐAJU POLICIJU! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2020

Demonstranti su večeras oko 20.30 ponovo izazvali nerede i probili ogradu oko skupštine, pokušavši da uđu u hol parlamenta DEMONSTRANTI su večeras oko 20.30 ponovo izazvali nerede i probili ogradu oko skupštine, pokušavši da uđu u hol parlamenta. Demonsranti su na policiju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.