Izvor: B92, 22.Jul.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Labus podneo ostavku na mesto predsednika Saveta Agencije

Beograd -- Predsednik G17 Plus Miroljub Labus obavestio je u utorak Vladu Srbije da je podneo ostavku na mesto predsednika Saveta Agencije za osiguranje depozita, sanaciju i likvidaciju banaka. Labus u obrazloženju navodi da podnosi ostavku pošto Vlada nije smenila izvršnog direktora Agencije za osiguranje depozita, sanaciju i likvidaciju banaka Nemanju Kolesara, zbog osnovane sumnje da je umešan u poslove nespojive sa funkcijom koju obavlja.

Premijer Srbije Zoran Živković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio je u utorak da je izbor novog predsednika Savjeta Agencije za sanaciju banaka, posle ostavke Miroljuba Labusa, čisto tehnička stvar. "Vlada Srbije, na predlog guvernera, po starom, ali čini mi se i po novom zakonu, bira članove tog tela, a članovi biraju predsednika, tako da je to čisto tehnička stvar", rekao je Živković novinarima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.