Izvor: Blic, 14.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP osuđuje nalet aviona nad Beogradom

Predsedništvo Liberalno-demokratske partije (LDP) osudilo je jučerašnje nalete aviona Vojske Srbije iznad Beograda, ocenjujući da su brišući letovi vojnih vazduhoplova izazvali uznemirenost i ugrozili bezbednost građana.



"Za ovaj incident Predsedništvo LDP zahteva od ministra odbrane Dragana Šutanovca i predsednika Borisa Tadića objašnjenje i izvinjenje zbog pretnji oružanim nasiljem glavnom gradu i političkim porukama koje je taj bahati i neodgovorni incident u sebi nosio", navodi se u saopštenju te stranke.

LDP ističe da Srbija neće dozvoliti da je na evropskom putu zaustave one snage koje su od Srbije pokušale da naprave "poslednju članicu propalog istočnog bloka".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.