LDP: Staviti tačku na propadanje države

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 17.Feb.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Staviti tačku na propadanje države

BEOGRAD - Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da nikakva kriza Vlade Srbije ne može biti opravdanje za izbegavanje realizacije hitnih poslova u državi, bez kojih će, kako je upozorio, Srbija biti suočena sa potpunim slomom.

Jovanović je objasnio da se pod hitnim poslovima podrazumeva ulazak u novi aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom, uvođenje reda u javnim finansijama, ukidanje partijskog upravljanja i sprečavanje ogromnog odlivanja novca >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kroz javna preduzeća.

"Nikakva kriza vlade ne može biti opravdanje za izbegavanje tih obaveza pred društvom. Ako ne pokrenemo takav preokret, bićemo suočeni sa potpunim slomom i više uopšte neće biti važna nikakva politička podmetanja u vladi ili politička borba van nje", smatra je Jovanović.

Lider LDP je istakao da će ta stranka uraditi svoj deo posla i da će sve podrediti ideji preokreta u svakom segmentu života i da će sa takvom platformom ući u izbore.

"Obaveza naše generacije je da stavimo tačku na propadanje ove zemlje i ova godina ne sme ostati izgubljena u tom poslu. Ako danas ne postavimo osnove suštinskog preokreta i drugačije politike, zemlja će biti gurnuta u novu spiralu bede i bezidejnosti, sluđena opštom depresijom i ekonomskim propadanjem na koju je u ovom momentu osuđena zbog propale politike", naveo je Jovanović.

Prema njegovim rečima, Srbiji je potreban jasan plan i obavljanje nekoliko ključnih poslova u ekonomiji i evropskim integracijama, a ne "kratkotrajni sedativ kroz rekonstrukciju vlade uz istrajavanje na očigledno neuspešnoj i jalovoj politici".

"Zemlji su potrebni kvalitetniji odgovori od očekivanja da će jedna ili nekoliko personalnih promena u uspavanoj vladi rešiti probleme", kazao je Jovanović.

Treba staviti tačku na propadanje države koje je pocelo kada je drzavom preko Cede upravljano iz Silerove.

Al' ga Cedomir odbrusi.

U Francuskom jeziku postoje dve veoma dobre izreke za ovo sto kaze Cedomir Jovanovic. Da se ne bih vulgarno izrazavao, prva je "mokrenje u violinu", a duga bi bila pristojnija, "drveni jezik". Sta znaci "staviti tacku na propadanje drzave"? Koja je to "uspavana vlada", a koja bi po Jovanovicu bila budna vlada? Jovanovic se stavlja u poziciju u kojoj bi on resavao probleme, ne obaziruci se na sve okolnosti niti na spoljne faktore, Konkretno, Jovanovic nema program ali zna da kritkuje.

Јадна наша СРБИЈА које спашава наркоман чедо и они коју су је опљачкали и довели допропасти,треба све те наказе и изроде у каменолом да раде по 16сати дневно па нек виде како је кад риљаш џабе или само за корицу хлеба који се крваво зарађује поштеним радом.А та наркомнска и сорошева наказа чедо под хитно иза решетак и сваки дан да добије три пута порцију батина да се лечи од зависности за пљачком и коком...

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.