LDP Raduloviću:Ludačke teorije zavere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2016, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP Raduloviću:Ludačke teorije zavere

Zamenik predsednika LDP Nenad Milić odbacio je danas optužbe liste "Dosta je bilo" Saše Radulovića da je koalicija LSV, SDS i LDP sprečila tu listu da učestvuje na pokrajinskim izborima.

Lista "Dosta je bilo" optužila je predstavnike DS, LSV, SDS i ostalih stranaka opozicije u Pokrajinskoj izbornoj komisiji (PIK) da pokušavaju da je spreče da izađe na izbore u Vojvodini.

LDP je naveo da PIK ima 19 članova iz 12 stranaka, te da je odluka o odbacivanju liste >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dosta je bilo jednoglasna.

"Pokret koji navodno ima ambiciju da razmontira lopovski sistem, a već dve godine ne uspeva da se registruje kao stranka, niti je sposoban da skupi dovoljno legalnih potpisa za listu ili da pravilno popuni izbornu dokumentaciju, u normalnim okolnostima bavio bi se više samim sobom, a manje bi trošio snagu na ludačke teorije zavere i druge izraze manije gonjenja", naveo je Milić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.