LDP: Napadnut Čedomir Jovanović

Izvor: B92, Beta, 22.Mar.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Napadnut Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović (Beta)

Beograd -- Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović i članovi njegove porodice napadnuti su danas popodne kada ih je troje napadača presrelo i nasrnulo na njih.

U saopštenju LDP-a se navodi da je Jovanović u vozilu bio sa suprugom i troje dece. "Jovanović je uspeo da izbegne napad i da se udalji, ali su napadači ostali na mestu napada i nastavili da vređaju i prete roditeljima njegove supruge, poručujući da će Jovanovića ubiti i da 'neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostati živi'", navodi se u saopštenju. O napadu je obaveštena zemunska policija.

LDP smatra da je napad posledica političkih prilika u Srbiji i, kako se navodi, kampanje koja se vodi protiv Jovanovića.

"Pozivamo sve državne organe i javnost, a naročito one koji mogu da utiču na atmosferu u društvu, da preduzmu sve da onemoguće ili preduprede ovakve događaje u kojima su ugroženi životi i bezbednost ne samo predsednika LDP-a nego i članova njegove porodice", navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LDP: Napadnut Čedomir Jovanović

Izvor: Mondo, 22.Mar.2009

Liberalno-demokratska partija saopštila je večeras da je troje napadača presrelo i vređalo njenog lidera Čedomira Jovanovića i članove njegove porodice, dok su bili u automobilu.

Nastavak na Mondo...

Napadnut Čedomir Jovanović

Izvor: B&F Online, 22.Mar.2009

Kako javlja LDP, danas popodne troje napadača presrelo je auto porodice Jovanović, u kom se nalazilo i troje dece lidera ove partije.

Nastavak na B&F Online...

Napad na Čedu Jovanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2009, 00:38

BEOGRAD - Tri osobe danas popodne nasrnule su na predsednika Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića dok se nalazio u automobilu sa suprugom i troje dece, saopštila je LDP...Jovanović je uspeo da izbegne napad i da se udalji, ali su napadači nastavili da vređaju i prete roditeljima njegove...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.