Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2023, 13:49

Kurti: Mere EU nepravedne, ali nema kompromisa

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ocenio je danas sa su kaznene mere Evropske unije prema Prištini "nepravedne" i rekao da će "Kosovo uraditi svoj posao", ali uz ogradu da "ne može biti kompromisa sa vladavinom prava ili ustavnošću zemlje".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti: Nema kompromisa

Izvor: B92, 02.Jul.2023

Premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti ocenio je da su kaznene mere EU prema Prištini "nepravedne"...On je rekao da će "Kosovo uraditi svoj posao", ali uz ogradu da "ne može biti kompromisa sa vladavinom prava ili ustavnošću zemlje"...Kurti smatra da su mere nepravedne jer su, kako tvrdi, "Kosovo i njegova...

Nastavak na B92...

Kurti: Mere EU su nepravedne, ali nema kompromisa

Izvor: Radio 021, 02.Jul.2023

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ocenio je sa su kaznene mere EU prema Prištini "nepravedne" i rekao da će "Kosovo uraditi svoj posao".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.