Kući: Još 150 mesta u policiji na severu

Izvor: RTS, 10.Jun.2013, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kući: Još 150 mesta u policiji na severu

Prema briselskom sporazumu u kosovskoj policiji biće mesta za oko 150 pripadnika bezbednosnih struktura na severu Kosova, izjavio potpredsednik kosovkse vlade Hajredin Kući.

Potpredsenik kosovske vlade Hajredin Kuči izjavio je da će po briselskom sporazumu u kosovskoj policiji biti mesta za oko 150 pripadnika bezbednosnih struktura na severu Kosova.

"Za 800 članova nema mesta, ali oko 150 članova ovih struktura biće deo kosovskih institucija", rekao je Kuči pred >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Komisijom za zakonodavstvo kosovske skupštine, objašnjavajući predlog zakona o sprovođenju briselskog sporazuma, koji čeka na raspravu.

Prema navodima Kučija, 15. jul je poslednji dan kada bezbednosne strukture na severu treba da budu rasformirane.

Kuči je članovima Komisije rekao da će do 15. juna biti razjašnjeno pitanje dvostrukih plata na severu Kosova, tvrdeći da će od tog datuma žitelji tog dela primati samo jednu platu.

"Vlada Srbije će doneti transparentnu odluku oko ovog pitanja", tvrdi potpredsednik kosovske vlade.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kuči: Još 150 mesta u policiji na severu

Izvor: RTS, 10.Jun.2013

Prema briselskom sporazumu u kosovskoj policiji biće mesta za oko 150 pripadnika bezbednosnih struktura na severu Kosova, izjavio potpredsednik kosovkse vlade Hajredin Kući...Potpredsenik kosovske vlade Hajredin Kuči izjavio je da će po briselskom sporazumu u kosovskoj policiji biti mesta za oko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.