Kučević šesti put predsednik opštine Tutin

Izvor: Blic, 14.Maj.2016, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kučević šesti put predsednik opštine Tutin

Funkcioner Stranke demokratske akcije (SDA) Šemsudin Kučević izabran je danas za predsednika opštine, po šesti put, a za njegovog zamenika izabran je Kenan Hot iz iste stranke.

Za predsednika Skupštine opštine, na konstitutivnoj sednici skupštine, izabran je Pajaz Jusufović koji je i do sada obavljao tu dužnost, dok je za njegovog zamenika postavljen Izet Ziljkić.

Glasovima većine prisutnih odbornika za sekretara je izabrana diplomirana pravnica Adisa Destanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Halilović.

Na predlog predsednika opštine za članove Opštinskog veća većinom glasova izabrani su Zehra Zeković, Samir Kecap i Semir Kurtanović.

Novoizabrani predsednik Skupštine opštine Jusufović rekao je da će predstavnici svih organa vlasti raditi u interesu građana, u skladu sa Ustavom i zakonima Srbije.

- Svim učesnicima u vlasti želim sreću u budućem radu, a očekujem da će saziv ovog parlamenta raditi konstruktivno i da ćemo sarađivati sa svim odbornicima podjednako - rekao je Jusufović.

Apsolutnu većinu u Tutinu, kao i u prošlom mandatu, ima SDA Sandžaka sa 22 odbornika, dok su u opoziciji Sandžačka demokratska partija sa devet i Bošnjačka demokratska zajednica Sandžaka sa šest odborničkih mesta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kučević po šesti put predsjednik opštine Tutin

Izvor: SandzakPress.net, 15.Maj.2016, 06:41

Tutin – U nastavku konstitutivne sjednice Skupštine Opštine Tutin za predsjednika Opštine u naredne četiri godine izabran Šemsudin Kučević. Njegov zamjenik biće Kenan Hot. Za predsjednika Skupštine izabran Pajaz Jusufović a za zamjenik Izet Zilkić. Na sjednici su izabran i sekretar i članovi...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.