Krušik: Od rasprskavanja alata dve radnice lakše povređene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krušik: Od rasprskavanja alata dve radnice lakše povređene

U pogonu preduzeća "Krušik" u Valjevu sinoć oko 19.30 došlo je do rasprskavanja alata za kompletiranje kapisle usled čega su dve radnice zadobile lakše telesne povrede, saopštila je Holding korporacija "Krušik".

Kako se navodi, povređenim radnicama odmah je ukazana zdravstvena pomoć u Opštoj bolnici u Valjevu, nakon čega su otpuštene na kućno lečenje.

Proizvodnja u pogonu nije prekidana, a nadležni istražni organi su izašli su na lice mesta, navode iz kompanije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krušik: Povređene dve radnice, evo šta se desilo

Izvor: Mondo, 23.Jan.2019

U pogonu preduzeća "Krušik" u Valjevu sinoć oko 19.30 rasprsnuo se alat za kompletiranje kapisle usled čega su dve radnice zadobile lakše telesne povrede, saopštila je Holding korporacija "Krušik"...Foto: MONDO/Stefan Stojanović..Kako se navodi, povređenim radnicama odmah je ukazana zdravstvena...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.