Izvor: B92, 27.Mar.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivokapić: Još neizvestan sastav Saveta ministara

Podgorica -- Predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić izjavio je da još nije izvestan sastav Saveta ministara, jer srpski premijer Vojislav Koštunica nije predočio premijeru Crne Gore Milu Đukanoviću stav Srbije o tom pitanju. U intervjuu podgoričkoj Televiziji IN, Krivokapić je u petak uveče rekao da bi, pre kadrovskih pitanja za Savet ministara, trebalo rešiti neka načelna pitanja kao što je vraćanje Crnoj Gori imovine koja pripada Vojsci SCG.

On je najavio da poslanici Socijaldemokratske partije, čiji je on predsednik, neće glasati u Skupštini SCG za izbor Vuka Draškovića za ministra inostranih poslova državne zajednice ako bude nastavio, kako je rekao, sa nacionalističkim izjavama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.