Kovin: Đaci učili kako preko pružnih prelaza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2018, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovin: Đaci učili kako preko pružnih prelaza

Učenici starijih razreda kovinske "Zmajeve" osnovne škole i ove godine, na časovima Tehnike i tehnologije, izučavajući saobraćajne sisteme, učestvovali su u radionici čiji je cilj bio povećanje bezbednosti i prevencija nesreća na putnim prelazima i u blizini železničkih pruga.

Mada je još pre pola stoleća Kovin ostao mesto bez železničkog saobraćaja, veliki broj učenika nakon završetka osnovnog školovanja pohađa srednje škole u Smederevu, Pančevu ili Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tamo svakodnevno nailaze na ovaj vid saobraćaja, pa je iz tog razloga i ove godine predmetni nastavnik, uz dragocenu pomoć i sradnju sa kompanijom "Infrastruktura železnice Srbije" sprovedeo akciju posvećenu bezbednosti dece na železnici "Pravilno je bezbedno".

Učenici su s velikom pažnjom i kroz živi interaktivni rad i IKT podršku proučili digitalne materijale upoznavši se sa osnovnim pravilima bezbednog i pravilnog ponašanja na putnim prelazima i u blizini železničke infrastrukture.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.