Izvor: S media, 05.Apr.2011, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica i Nikolić obnovili ljubav?!

Predsednici Srpske napredne stranke i Demokratske stranke Srbije, Tomislav Nikolić i Vojislav Koštunica, razgovarali su juče o saradnji opozicionih stranaka i ocenili da njihove stranke treba da saradjuju i redovno komuniciraju.

U zajedničkom saopštenju SNS i D S S ističe se da su >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Tomislav Nikolić i Vojislav Koštunica ocenili da treba da razgovaraju "o svim važnim temama i problemima sa kojima se Srbija danas suočava".

Ilić: Vreme je za dogovor sa Koštunicom

Pomirenje Nikolića i Koštunice?

I Nikolić protiv progona Vojislava Koštunice

"SNS i D S S će razgovarati o svim temama, uključujući i one o kojima imaju različita mišljenja", ističe se u saopštenju.

Navodi se da su obe stranke zainteresovane da kroz razgovore i redovnu komunikaciju otvoreno razmatraju sva značajna pitanja koja utiču na budućnost zemlje.

(Beta, Foto FoNet)
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.