Izvor: Blic, 17.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Centri moći žele kontrolu nad VJ

Koštunica: Centri moći žele kontrolu nad VJ

ČAČAK - Predsednik SRJ Vojislav Koštunica rekao je za 'Čačanski glas' da u VJ nikakav potres nije izazvan smenom Pavkovića. - Iza sasvim opravdanih poziva na civilnu kontrolu vojske kriju se pokušaji da se Vojska stavi pod kontrolu nekih centara moći koji sami nisu ni pod kakvom kontrolom i koji su, drugačije rečeno, gola sila - izjavio je Koštunica.

- Pavković je ostao na mestu načelnika dok oficirski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kvaliteti nisu pali u senku njegove munjevite poslovne karijere. On je i ranije ispoljavao takvu vrstu sklonosti, recimo ka sticanju nepokretnosti , ali su sada stvari predaleko otišle. Ne može načelnik Generalštaba da živi baš toliko različito od ostatka vojske u ovako osiromašenoj i ojađenoj zemlji - rekao je Koštunica. V. T.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.