Kosovo: Poginuo vojnik Kfora

Izvor: B92, 18.Jun.2012, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Poginuo vojnik Kfora

Priština -- Italijanski vojnik iz sastava Kfora poginuo je nesrećnim slučajem unutar vojnog kampa u blizini mesta Čabra, na severu Kosova, javlja italijanska agencija ANSA.

Ta agencija se poziva na izvore iz italijanskog kontigenta Kfora.

Poginuo je Italijan Mikele Padula (26) iz mesta Montemesova, navela je ANSA i dodala da se iz kampa čuo jedan pucanj i da je posle toga Padula pronađen mrtav sa svojim oružjem u blizini.

Da je unutar kampa italijanskog kontingenta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kfora ispaljen jedan hitac, potvrdio je ranije Tanjugu portparol Kfora Uve Novicki.

Meštani Zupča preneli su danas da se čuo jedan hitac iz punkta u kojem je smešten Kfor na putu Kosovska Mitrovica-Ribariće.

Zatim je, kako su izvestili, doleteo jedan vojni helikopter sa medicinskim osobljem.

Kontrolni punkt kod Ccabre je bio, zbog sletanja helikoptera, privremeno zatvoren za saobraćaj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispaljen hitac u italijanskom kampu KFOR-a

Izvor: S media, 18.Jun.2012

Unutar kampa italijanskog kontingenta Kfora danas je ispaljen jedan hitac, potvrdio je Tanjugu portparol Kfora Uve Novicki...On je rekao da je unutar italijanskog kampa u blizini mesta Čabra danas ispaljen jedan metak...Kuper u sredu u Beogradu..Kfor: Netačni izveštaji srpskih medija, niko nije povređen..Vojnici...

Nastavak na S media...

Kosovo: Poginuo vojnik Kfora

Izvor: medio.rs, 19.Jun.2012, 01:21

Italijanski vojnik iz sastava Kfora poginuo je nesrećnim slučajem unutar vojnog kampa u blizini mesta Čabra, na severu Kosova, javlja italijanska agencija ANSA.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.