Kome smeta porodica Aleksandra Vučića? (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2014, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome smeta porodica Aleksandra Vučića? (FOTO) (VIDEO)

Konstantni napadi na porodicu premijera Srbije nisu ni malo slučajni pa se postavlja jasno pitanje kome smeta Vučićeva porodica i da li se preko nje pokušava srušiti predsednik Vlade

Brutalan napad pripadnika Žandarmerije na Andreja Vučića, dok je mirno šetao ulicom u društvu brata gradonačelnika Beograda Predraga Malog u blizini Trga Slavija, samo je još jedan u nizu napada na porodicu Aleksandra Vučića!

Kako se na video snimku koji je objavio Telegraf.rs >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vidi, brata predsednika Vlade Srbije Andreja Vučića, posle legitimisanja, iz čista mira grupa Žandarma počinje pendrecima da udara po glavi i leđima.

Printskrin: Youtube/N1

Prema saznanjima našeg portala ovo je uradila grupa momaka iz Niša, a odred Žandarmerije iz grada sa Nišave poznat je po čestom prekoračenju ovlašćenja, dok su pojedini njihovi članovi često otkrivani u kriminalnim radnjama. S obzirom da su Andreja Vučića prethodno legitimisali, znali su koga tuku.

Postavlja se, dakle pitanje, s pravom, da li je napad i prebijanje Andreja Vučića slučajan ili dobro osmišljen akt, kao novi vid pritiska na premijera Srbije?

Printskrin: Youtube/N1, S. Pikula

- Poznato je koliko je Aleksandar Vučić vezan za porodicu i da bi za nju sve učinio, pa to njegovi protivnici koriste, kako bi napadima na njih potresli ili jednostavno ucenili premijera – kaže naš sagovornik blizak Aleksandru Vučiću.

Podsetimo se, ovo nije prvi napad na porodicu Aleksandra Vučića, jer su njega tako mafijaški krugovi u policiji pokušali da ucene, pa i smene lažnom pričom da je njegov sin Danilo učestvovao u prebijanju reprezentativnog golmana Srbije Vladimira Stojkovića.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Vučić je tada bio van sebe i rekao da mu ne pada na pamet da njegov sin bude novi Marko Milošević! Iako se Danilo kleo da ništa od toga nije tačno, premijer Srbije je odmah seo i napisao ostavku i najbližim saradnicima najavio da će je pročitati na TV Pink.

Deo hajke na porodicu Aleksandra Vučića su i razni monstruozni natpisi pojedinih tabloida o tome kako je premijer kriv za spontani pobačaj njegove supruge i mnogi drugi naslovi koji su išli u tom pravcu.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Danas smo imali prilike od pojedinih članova opozicije, da čujemo komentar kako je “prebijanje Andreja Vučića najbolja vest“!

- Ja nikome ne želim da se desi ovo što se meni dogodilo, a ako je drugima radost da vide krvavu glavu mome bratu, neka razmisle dobro. Moj brat je hrabar i snažan i ovo je dobro podneo, a kao što je uvek ćutao, tako i danas ćuti jer svoju državu voli i poštuje – rekao je Aleksandar Vučić.

Zbog svega gore navedenog, ovaj brutalan napad, kao i njegovu pozadinu treba što pre rasvetliti, a nalogodavce kazniti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.