Kolundžija: Ne napuštam parlament!

Izvor: S media, 08.Dec.2010, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolundžija: Ne napuštam parlament!

Šefica poslaničke grupe za evropsku Srbiju Nada Kolundzija negira navode medija da napušta Skupštinu Srbije.

"To je potpuno netačno. Radim svoj posao najbolje što umem i verujem da su rezultati dobri", rekla je Kolundzija novinarima u parlamentu.

Ona je navela da se ne bavi pozicioniranjem bilo koga pa ni, kako je rekla, same sebe i dodala da će nastaviti da radi najbolje kako zna.

Pojedini mediji javili su da će Kolundžija podneti ostavku na mesto šefa poslaničke grupe zbog toga što nije kandidovana za potredsednicu Demokratske stranke.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolundžija demantovala da napušta parlament

Izvor: EMportal, 08.Dec.2010

Šefica poslaničke grupe za evropsku Srbiju Nada Kolundžija negirala je danas navode medija da napušta Skupštinu Srbije.

Nastavak na EMportal...

Kolundžija demantovala da napušta parlament

Izvor: Glas javnosti, 09.Dec.2010, 07:11

BEOGRAD - Šefica poslaničke grupe za evropsku Srbiju Nada Kolundžija negirala je danas navode medija da napušta Skupštinu Srbije..."To je potpuno netačno. Radim svoj posao najbolje što umem i verujem da su rezultati dobri", rekla je Kolundžija novinarima u parlamentu...Ona je navela da se ne...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.